Лiто мчить

На баских вогненних конях
Літо мчить. Палає сонях.
Серпень - квітку чорнобривця,
Пещу ніжно по голівці.

Вже гірчать полин і пижмо.
З купелі малятко в крижму
Сповили. І теплий обрій
Шепче літу: "Вечір добрий!"

На баских нестримних конях
Мчить життя. Вогняний сонях
Котить колом по склепінню.
Йде доросла доня рінню.


Рецензии