КъыщоIу уи макъыр жэщыкум

КъыщоIу уи макъыр жэщыкум -
Си деж укъэкIуауэ къысфIощI,
Ситщ, сыкIырахъуэу, уитыкум -
Зыгуэр зызмыщIэжу къысщощI...

СыщIэплъэ къысщыхъуу уи нитIым,
Жэш кIыфIым сыхоплъэ, сыгугъэу,
Сыщытщ, нэсшияуэ си IитIыр,
ЗыносшэкIыну сигугъэу...

Сыноджэ уэ щэхуу: "КъакIуэ!
Дэнэ, къызжеIэт, ущы1э? 
Зысплъыхьымэ - ситщ си закъуэу
Икурыкупсэм пэш щIыIэм...


Рецензии