Хала нешра ВяхIидра

ДуцIрумла каникултас
ВяхIид шилизи вакIиб,
Хала нешлис икьала
Барес ил алаввакIиб.

Кайсуси балтахъули,
Хала неш рургъесрииб.
«Бати!» ибси хIергъуси
Хъяшачи кьакьаракIиб:

– «ХIед шин лерхулра» или
Дила къянари бячун... Вабабай!
«Улкьай ушкисра» или
Ибкьизур – шиша бячун… Вададай!
«Вавни далхулра» или
Помидорти ганздариб... Вай гьарай!

«Лишанчи сайра» или
ХIяркад жита бебшахъиб... Валлалай!

ТIаслизи дамдирхъули,
ЖаняхI кIухбикIесаиб... Ваппабай!

Кумек агарли руус, ва биллагь...
ГIяхIдеш агарли руус, ва заллагь...
Ну паргъатли ратасли,
Диги, ва занубиллагь...


Рецензии
Я понимаю ваш смысл стиха,
Чтоб навещали вас иногда.
Понятие,желание,стремление есть.
А им хвала за это честь.

Забина   30.09.2021 12:36     Заявить о нарушении