ГIяхIнукья

Се касалра ГIяхIмадли
Бялчули саби хапли,
Чис-дигара диргала
УлхъухIели кьас-кьасли.

Уршила «Уюнтани»
Неш сари рамсахъурли,
Сецад маймайрикIалра,
Вайбаркьуна виркьули.

– Цайналра лехIизигу,
Агь, байтарман, вайнукья!
– ЛехIизурли дигалли,
«Вайнукья» хIерикIули,
РикIен гьатIи «ГIяхIнукья».


Рецензии