Озирнись, ось i липень промчав

Озирнись, ось і липень промчав
З ним і спека, але, і кураж
Сонце, море, вітрила, причал
Леера, карколомний віраж

Замість пляжу вже ліжко, диван
Плазма - весь краєвид на стіні
Десь далеко пісок, океан
А попереду будні одні.

Ми залишимо Літо в душі
в холоди нам потрібно воно
Серпень, Вересень - вже на межі
І романтика тільки в кіно


Рецензии