Развитанне з Радзимай

Я буду моцна сумаваць,
А зрэшты, моцна ўжо сумую.
Бо маць-Радзіму пакідаць
Ніхто не здолеў упрастую.

Канешне, хочацца рыдаць,
Але адно мяне спакоіць:
Што будзеш тутака чакаць,
А я вярнуся за табою...

Беларусь мая!


Рецензии