Намалюю

Намалюю я ніч,
Що чекає світанку,
Де щебечуть пісні
Пташечки свої зранку.
Намалюю я сонця
Краплинки у травах,
Що розсіялись щедро
В подобі кульбабок.
І багато чого я іще намалюю
Якщо Бог дасть наснаги
То ближніх здивую.
Адже хочеться так
Мені жити й творити
І талантом Йому Одному
Лиш служити.
Щоби сіялось зерня
Тай Божого слова,
Щоб воно проростало
Як гілка вербова,
Яку тільки ввіткни,
Вона враз проростає
І корінням глибоко
У землю вростає.


Рецензии
Хороший получился рисунок словами, яркий, позитивный и обнадёживающий.
От души желаю вдохновения на новые творения!

Елена Толстенко   16.10.2021 13:18     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.