Авач хьурай...

Римма Гаджимурадовадин "Авач" гьикая(эссе?) кlелна...
Авач хьурай а "авач"ар
Сад-сад,кьвед-кьвед,
Цlусад-цlусад,
Цlикьвед-цlикьвед...
Авач хьурай а чеб течир,
А жув течир,
Лекьре хьтин гуз лув течир,
Лезги хьана,амма вичихъ
Гьич лезгидин ни галачир...
Абуркай чаз жеч кудай гъед!
Авач хьурай чарабурун
Якlвариз тум жедай гьар сад,
"Авач",-лана ацlукьа куьн
Вучда хьи мад?!
Жуван рикlиз це куьне яб-
Ийизни дад:
Авач хьурай...куьтягь хьурай...
Гуьгъвенизни чеб кьван авай,
Вегь са къаяб!
25.07.2021 г.


Рецензии