Йиферал ашукьбур...

Куьтягьна вяде,югъ хкахьна,
Аквазмач мичlила жигъир,рехъ.
Яру рагъ цавайгъуз авахьна,
Лампайриз хгана вичин экв.

Куьчейра юзана куьлуь гар,
Тухузни чимивал хураваз.
Цававай гъетерин кавал тар,
Чилерин гевилар ава кьаз.

Секинвал кумач мад тарарик,
Къугъвазва пешерин кьула гар.
Кутуна югъ вичин сарарик,
Кьаз я йиф гъилевай чlулав кар.
 
Кlвалериз хкlватl я кичlебур,
Умудар экуьнал вегьена.
Са вичин гуьруьшар мичlе тур
Кlанибур ашукь я йиферал...
03.08.2021 г.


Рецензии