Для любовi необхiдна - 2021

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Для любові необхідна відома наївність
краще коли мало один об одном знаємо
в цьому мабуть є приваблива чарівність
адже ми від долі ще сюрприз чекаємо...
Для любові необхідна відома наївність
іще до останнього у гарну казку віримо
в цьому мабуть є дуже велика цінність
адже ми свою думку ніколи не змінимо...
Для любові необхідна відома наївність
так радіємо бо зі щастям зустрічаємося
в цьому мабуть є надприродна здібність
адже ми на справжні почуття сподіваємося...


Рецензии