Щастя не знаходять його створюють - 2021

Щастя не знаходять його створюють
за неї завжди ведеться запекла боротьба
і свої почуття ніколи не приховують
якщо перед очима маячить твоя "судьба"...
Щастя не знаходять його створюють
для цього роблять чимало ще зусиль
тоді свій вибір серця увагою оточують
дають ще час на роздуми зрозуміти сіль...
Щастя не знаходять його створюють
ніколи закохані зря надію не втрачають
і залицяння наполегливі знов повторюють
і впевнені до серця рідного дорогу знайдуть...


Рецензии