Do You think

1

Do You think I'll never love again?
Yes, I've had a lot, a lot of pain.

You have broken heart of mine, You have
But just now I am safe, I'm safe!

припев:
Oh, thank You very much from me
Я справлюсь без твоей любви
Forget the way I go, please forget!
И для печали больше места нет!

2

I will sing a lovely fairy song
I'm sorry but You were so wrong
Just without You I'll live again
There'll be no lies and no pain

припев, 2 раза


Рецензии
Добрая хорошая попса! В хорошем смысле

Лизаветка Егорова   10.03.2022 11:28     Заявить о нарушении
огромное спасибо!!!!!!!!

Татьяна Иванова 80   10.03.2022 12:39   Заявить о нарушении