Halqim shod bo lsa...

Halqim shod bo'lsa, Vatanim yashnar.
Ko'ngli pok bo'lsa - murodga yetar.
Holis niyatlar samoga chorlar,
Vatanimda ko'pdir yaxshi odamlar.

Avlodimizga o'rnak bo'laylik,
O'z o'lkamizni asrab qolaylik.
O'tkinch bu dunyoda biz bir omonat,
Qilmaylik Vatanga hech vaqt xiyonat.


Рецензии