Не встигаю

Що діється навколо
я не встигаю . Зупиніть це.
Насолодитися я хочу миттю.
Я не встигаю за життям
Несеться все моє життя,
а ти у ньому - весняне суцвіття,
шампанський бриз,
вишневий дим.
Солодка (маленька) смерть -
то дотик твій.
Всередині і досі все палає,
як я згадаю.
Та що ж?
Я не встигаю.
Складне рівняння у житті
не розв'язати ні бінарно,
ні матрицями, ні у стовпчик.и
Мене не вчили обирати.
Мене не вчили розуміти.
Чи прогуляла, чи не склала ?
Я все повторюю вже роки .
Любов , Любов - палке розчарування
І кожен раз, що в перше, що в останнє...
Я не встигаю.
Не те кажу, не так дивлюсь.
Або не так імпровізую.
О Боже, борони, щоб вітром здуло!
Усе те дике коливання.
Туди-сюди, вмираю - воскресіння.
Кидай в мене своє насіння
хай проростає у кохання.


Рецензии