Не можна слiдувати всiм потягам вiдразу - 2021

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Не можна слідувати всім потягам відразу
а треба лише за покликами свого серця йти
і усвідомлювати що на роздуми немає часу
а ще поквапитися щоб долю свою знайти...
Не можна слідувати всім потягам відразу
а треба лише себе на перший крок умовити
хоч пошепки але сказати дуже вагому фразу
о почуттях що накипіли відважиться промовити...
Не можна слідувати всім потягам відразу
а треба лише на одному виборі вже зупинитися
наше життя увійде мабуть у зовсім іншу фазу
коли нарешті зможемо міцно за руку схопитися...


Рецензии