Пра моцнае

х           х          х
                ворагу
 Там, дзе цяпер ты гінеш,
 па табе не паставяць помніка
 і піянеры ў гальштучках ня прыйдуць аддаць салют,
 усё, што ты атрымаеш - гэта ганебны фініш
і добра, калі на могілках 2 на 2 глыбінны рэдут...

 Ты моцны ня гвалтам,не
 (да гвалту рыхтуюцца ўсе, гвалтам нікога ня зьдзівіш).
Сіла твая ў тым,
 н а  ш т о  ты гатовы пайсьці
у барацьбе за сваё,
і  д а  ч а г о
ты
гатовы.
х       х         х

Беларусь...Як няпройдзены шлях,
 як усход,што ніяк не заднее,
 як для ворага вусьцішны жах,
як чаканьне Падзеі!..


Рецензии