Рецепт щастя - 2021

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Коли люблять знаходять ніжні слова
щоб в серці нотки трепетні заграли
своєї половині казати треба це щодня
адже своєю королевою ми її обрали...
Коли люблять знаходять ніжні слова
щоб в серці грав музичний інструмент
звук поцілунку мелодія зовсім не нова
але горячі почуття наш єдиний диригент...
Коли люблять знаходять ніжні слова
щоб в серці з'явилася здатність к співу
і жінка в унісон заспівати голосно змогла
і звісно схоче чоловік побачити її щасливу...


Рецензии