Нiяк не прокинуся

Ніяк не прокинуся, сниться мені
Здійснилися мрії, воскресли бажання
І хтось мені каже: - "Летять твої дні,
А з ними і радість, але, і страждання "

Живи тільки зараз, живи, не чекай,
Нехай хтось і каже, що ти поспішаєш
А як світло згасло, щось інше вмикай
Хоч світло поезії, якщо бажаєш

Ніяк не прокинуся, все - пелена
І ось біла тюль, промінь сонця на стелі
А поруч все спить, на картині, вона
Якась незнайомка, з барвистой пастелі.


Рецензии