Вечiр - 2021

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Надвечір'я було немов напоєне вином
і догождая почуттям своїм цокотіли коники
собачий гавкіт буває ще чутно за вікном
і світлячків з'явилися ледь помітні вогники...
На дворі з кожною хвилиною далі сутеніло
а потім і на небі зірки вже намалювалися
і сяяло з під рідких хмар місяця ще світло
і промені дорогу в сад оточити намагалися...
День проводжав квіт надприродний аромат
і запахи п'янкі в один букет змішалися
хоч додавали рози самий надвеликий шмат
перебиваючи всіх інших в повітрі залишалися...


Рецензии
Дуже цікаво! Гідне наслідування...

Артур Грей Эсквайр   09.08.2021 23:09     Заявить о нарушении