Butterfly

My Butterfly My Butterfly My Butterfly so shine.
Baby you ready-"Im fine".
Your poison like my lie ,so baby say mi hi.
You never feal my kisses.like in my first time.
Your stamp is be my girl and dont you see the wall
Your fingers is my preshes if you will be a fall.


Рецензии