Хто ж знае восьмэе чысло

І вот мы севодня добілісь чево-та.
Бо шо тут вам даты хоть фотк.
Іль, скажэм, устаты і зразу ув Янов.
Бо е жэ у нас с пар сістронк.

А в іх і бі-бі, і всё прочэ і прочае.
А мы ж но басота тут во.
І а ны чыталы й ны слухалы навыть
Якых хоть слыпых  звездочот.

Так вот слухай дальшый: а хто такый Вацкыль?
Іль він оно некто шызок?
Чого ж ны попэрся самсоном до довська?
Бо й ровыром шо тут в Мохро.

Ну, сёння планеты стоеть ужэ добрэ.
І можня шо хоч і по скор.
Тогда вы скажіть мні: на шо жэ восьмёрка
Похожа у ва тавкачов?

Да, гэто й ны Кармы выровка.
В ігольное ушко ш войдёть.
Да, тут нет злоокых свінков.
І Зевс прам Сатурна сметёт!

…Мы утречком всталы ажно прамо самы ж.
А ны розбудыв сёстр звонок:
Так ты, шо, ны хочыш і матра побачыты?!
А ну, собырайся за мной!..

І, да, к нам прымчафся мотор!
А не дэсь кудойся тудой.
Мужья жэ коман2ють в Мошк:
Весы Водолейке дружок!..

... ну, мы ій взгруснув по лабурць.
Чы шэ но а во дэся був?


Рецензии