Ще зло, ЩЕ ЗЛО.. Не щезло

Шануйся, сусіде, бо доточив наш поріг: нам би в оберіг, нЕчисті по ріг; ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня!
А світлинку (це вона є фото) заздалегідь змінюю, бо — БУДЬМО І В ЮНИХ!!
Безкаїновому та безіудиному Люду, Товариству, Суспільству... Бігме, МИ БУДЕМО ЗМУШЕНІ БУТИ; БУДЬМО!!!

                "моя хата скраю...
                ...НЕДОМОВКУ? — НАГАДАЮ??
                ...першим ворога стрічаю"!!!

                а що засвятять  звуки Гімна,
                якщо заполонили владу -"-???

~
зависокі, НебоГраї...
звичаї ж — земної зграї
~
найріднішу в світі Мати...
ґвалтувать — чи враз продати
~
й більше ласе більш рве, крає...
земле, — знаєш, як буває
~
бо й підземне обступає...
хоч без крил — аж налітає
~
пеклу всього би сягати...
щоб своїм — усе і мати...
~
обруч, тісно, Неба з Раєм...
глянь, — ГІМНО!!! ЩОСЬ ІНШЕ — МАЄМ???


Рецензии