А душа жiноча...

А душа жіноча —
Пташечка співоча:
Тому заспіває,
Кого покохає.

А жіноча врода —
Весняна погода:
Для того квітує,
Хто її милує.

А жіноча вдача —
Вітряна удача:
Тому усміхнеться,
Хто її доб’ється.

А жіноча доля —
Воля чи неволя:
Серце у полоні —
Упаде в долоні.

А жіноче щастя —
Таїнство причастя:
Всесвіту зірниця,
Людства таємниця…


Рецензии
Приємно чути рiдну мову!

Абрахам Абрахам   20.08.2021 21:03     Заявить о нарушении
Красно дякую!.. Бажаю Вам творчого натхнення!..
З повагою...

Ольга Гресс   21.08.2021 14:40   Заявить о нарушении