Полюбила я Ивана...

Покохала я Івана,
Ось вже місяць тому.
Відродилась душа драна —
Видно це й сліпому!

В ніч солодку шепчу в вухо:
"Ваня, я вагітна..."
Він здивовано дослухав:
"Я вже не бездітний?"

Я кажу: "Стара вже я,
Що будем робити?"
Відповів : "Ми вже сім*я,
Маємо родити!"

Що порадите, о, люди!
Я ж давно не молода...
Підуть різні пересуди —
Оживе вся слобода...

Я чекатиму поради,
Тільки довго не тягніть!
І прошу, Бога заради,
Моє щастя не судіть!


Рецензии