Чому береза плаче?

Ти чув, як береза спiвала,
Що дуба безмежно кохає,
Що туги ранiше не знала,
Тепер же вiд неї вмирає.

Та дуб той не вiдав кохання,
Не тьохнуло серце козаче.
Тому, мабуть, з нiчки до рання
Береза так жалiсно плаче.

26.04.1971


Рецензии