А надворi весна

Я iду по землi,
По стежинi в росi,
Йду i пiсню чарiвну спiваю.
Я спiваю пiснi,
Бо земля у красi,
Бо життя я безмежно кохаю.

А надворi весна,
I побiгли струмки
( То я думкою в лiто майнула).
I пташина мала
Вже спiва залюбки,
Бо весну-чарiвницю почула.

Вiдступила зима,
I вже тануть снiги,
Так весна молода наступила.
Пробудила од сна
Гордi два береги
I до моря рiку покотила...

17.03.1971


Рецензии