Fiesta Song

Oh This Is Fiesta Song For You My Friends
I Just Wanted To Tell You Some Story About My Life
What Do I Gona Do And How Do I Gonna Make This All




So El Sol En Un Bonita Dia
To Do El Dia  Je Se El Sol Me Amo
He Se El Sol Megusta Dia En He To Bien The Amo Sol The Amo!



The Sun My Best Friend,
And I Love Myself,
 And  I Go And I Smile 
         Only  For Him 
The Walk Under Sunshine  
Helps Me Understand,
That I AM Not Alone, 
         Just Lonely,
              FOR Now...

No No No Guys

I'm Not Alone At All

Just Without Anybody This Moment

 And What Do I'm Gonna Do?
I Just Wanna Take You To The My Fiesta


So Singing Like Drunk Little Girl
Yeah, It's Seems Like I Feel It
But Tonight We Meeting New Year
Everyone Hang Out This Evening
Shining With A Smile On Your Face
Pop It Like A Bomb And Take It
Won't You? Shake That Ass
Common Let's Get Down
Common
Club Your Hands
Comon
Club Club Your Hands In The Air

Because Tonight Is So Special Night
And We Meeting The New Year

Happy New Year Happy New Year
Some Patron Man!
 I Know You Want Some
Happy New Year Happy New Year
Turn Music Up Loud Come Here And Have Fun
Happy New Year Happy New Year
Shake Your Ass Blow The Dance Flor
Happy New Year Happy New Year
It's 3 A.M. We Sing My Song
Happy New Year Happy New Year
Enjoy Your Time Right Tonight
Happy New Year Happy New Year
Come Take A Plain To The Sea Side
And I Come
 Take A Plane To The Sea Side
And I Hope To See You Guys
Just Right There
Right In The Paradise

And Then All My Dreams Will Be Come True
Because I Know What I Want
And I Know How To Get This All


So El Sol En Un Bonita Dia
To Do El Dia
Jo Se El Sol Me Amo
Jo Se El Sol Megusta Dia
En Jo To Bien The Amo Sol The Amo

Mi Amore Teceero Teceero


Happy New Year Happy New Year
Some Patron Man!
 I Know You Want Some
Happy New Year Happy New Year
Turn Music Up Loud Come Here And Have Fun
Happy New Year Happy New Year
Shake Your Ass Blow The Dance Flor
Happy New Year Happy New Year
It's 3 A.M. We Sing My Song
Happy New Year Happy New Year
Enjoy Your Time Right Tonight
Happy New Year Happy New Year
Come Take A Plain To The Sea Side
And I Come
 Take A Plane To The Sea Side
And I Hope To See You Guys
Just Right There

 Right In The Paradise


Рецензии