Двi пiснi

Вгорi чарує спiв пташиний
Даль висоти блакитної,
Внизу звучать пiснi людини –
Великої, всесильної.

Тi голоси в один злилися
У день яскравої весни.
Поглянь, як високо знялися,
Послухай, як звучать вони!

18.03.1971


Рецензии