Незрелый плод

                Болгарский
                Мир и Люди


                НЕУЗРЯЛ  ПЛОД

                На плод
                откъснат рано
                щом разчиташ,
                горчив е той -
                отровно злак-зелен.
                И семето му 
                няма да поникне.
                Без време
                ти ще бъдеш
                осланен.

                Ана  Величкова


Рецензии