Дашу седа Аминат моей Натусик

Хилларг  худу  хууш  дац,
Хиндерг Делер доцуш дац,
Кийра белхо меттиг йоцуш,
Тахна  цхьа  а  хира  вац.

Амма   лаи   атта  дац,
Даго коьрте хоьттуш дац,
Ойла пана  яьлла  йоьда,
Собар доза доцуш дац.

Летта  ало  йайна   яц,
1ийжа дог са тийна дац,
Х1о дуьненах лур а йоцу,
Тхан  Аминат  тхойца яц.

И  т1елаца  атта  дац,
Кхи хун гурду  хууш дац,
Амма  нана  елха  йиси,
Йо1  цун дагчур ера яц.

Сирла   седа  Аминат,
Ланза  дисна  хума дац,
Дерриг дуьне т1ек1ал тухуш,
Ахь йина чов  йоьрзар  яц.

Амма Делер доцуш дац,
Собар лундерг  и  бе  вац,
Аллах1  дела орцах вали,
Дицде  нанна ирча сахьт,

Йойьуш  кийрахь лета ц1е,
Гойтуш  сирла кханен де,
Йог1уш сана йоьлуш керта
Дашу  седа   Аминат.


Рецензии