Ти доторкнешся до мене востанн

Ти доторкнешся до мене востаннє
Тієї ночі при сяйві зірок
Ти зовсім забудеш про вагання
Та не відійдеш від мене ні на крок

Кохання промайне надто швидко
Ухопити його дорогого варте
Але я знаю,що поки я буду спати тихо-тихо
Ти будеш на сну мого варті

Ти не дозволиш сльозам навіть на хвилю спадати на щоки
Та коли я питаю : Ти будеш зі мною?
У відповідь : - Я буду з тобою, поки..
Поки ти будеш того потребувати
Я зроблю все,щоб ти, моя люба
Навіть без крил,змогла літати..


Рецензии