Ты будешь

                Болгарский
                Космос


                ЩЕ  БЪДЕШ...

                Ще бъдеш ти душевно чист и силен,
                ако космичния безкрай усетиш.
                Когато пулсът в теб трепти всемирен,
                ти като лъч от слънце ще засветиш.

                Ще станеш част от цялата Природа
                и ще обикнеш всяко нещо в нея.
                Ще те привлича дръзко неизбродното
                и ще узнаеш за какво живееш.

                Ана  Величкова


Рецензии