Химера Питера Пэна и Капитана Крюка

                Peter Hook
                премия E=ми(too)
Townes Van Zandt - Pancho and Lefty  слева   справа Right Said Fred - I'm Too Sexy               

Prison Break.

(Joy Division - Love Will Tear Us Apart
 Химера - Огонь, вода
 HIM - Wicked Game(Chris Isaak cover)
 ERA - Ameno
 Joy Division - She's Lost Control (Ctrl + F) Elliott Smith - In The Lost & Found
 Joy Division - Transmission
 Songs:Ohia - Farewell Transmission
 New Order - Temptation
 Псой и Ой Дивижн)

спонсор:

The Flaming Lips - What Is The Light?
Peter Hook & The Light

скороговорки
Сковороды aka Peter Pan 

Boards Of Canada - Pete Standing Alone


Рецензии