Зi святом!

Свято наступа веселе,
Свято всiх-усiх жiнок.
Хай вирують в танцях села –
Нумо, друзi, у танок!

Наших мам усiх вiтаю,
Трудiвниць передових.
Нових успiхiв бажаю,
Квiти, посмiшки – для них.

Я вiтаю i дiвчаток,
Що як квiти розцвiли.
I бажаю їм на свято,
Щоб щасливими були.

Торжество iде веселе
В мiжнародний день жiнок.
I звенять пiснями села,
I спiшать всi у танок!

05.03.1969


Рецензии