Украина

УКРАЇНА

Була державна Україна
Заможна в славі ти була
Народ звитяжний як стихія
Непереможна та ціла 

Та під майданом злої сили 
Перед брехливістью «свобод»
Нема держави Україна
Порозбігався весь народ 


Уже шматують всю  країну
Вже розтоптали  і народ
І бачать всі держави світу
Як розкошуе антипод

Колись прекрасна Україна
Ти прикладом була братів
Тепер нещасна як повія
Раба прислужниця рабів


Лахміттям сором не прикриєш
Про хліб та воду молиш ти
Вже ледь ти ненько животієш
Вже не підводишся з колін

В часи злодійства ї деспотії
Ти жебракуєш по світах
Не поважають  Україну
В тобі панує тільки страх

Нехай впадуть усі прокльони
На зрадників та ворогів
Нехай по них задзвонять дзвони
Та по нащадкам поготів

Я  вірю в тебе Україно
Що ти постанеш з забуття
І будеш сильна і едина
І світлим буде майбуття

Була  Державна Україна
Була Велика Україна
Була поважна Україна
Була багата Україна
Була ти славна Україна
Була могутня Україна
Була,була,та вже нема.
А є жебрачка та повія.


Автор Широков А. А. 03.08.2021
 


Рецензии
Правдиві слова і болюче читати цю правду....але я дякую Вам за те що вірите в Україну і наше майбуття.

Екатерина Твердохлиб   25.08.2021 00:26     Заявить о нарушении