Стих про Украину на украинском языке

Я не можу жити без України,
там є моє рідне село,
чудове житло,
і моя улюблена річка - Дніпро,
там є голубе небо та росте пшениця,
я п'ю чисту воду з криниці,
я не можу жити без України,
для мне Україна - це як спражня родина.


Рецензии