Вечiрня Затока - 2021 - 2

На море романтично дивитися зі скелі
коли на море сяє місяць червоний апельсин
тоді він відображується на водної пустелі
а ще за обрієм підсвічується темна синь...
На море довгими волоссями падає проміння
і світло тускло через туман просіюється
тоді і вітер тихо стогне під хвиль шипіння
а ще кричить чайка немов посміюється...
На море блимає маяк зеленим вогником
і непроглядна темінь відстань більшу створює
тоді здається пароплав маленьким човником
а ще подалі ніч у свої сіті вже його захоплює...


Рецензии