Лiтнiй вечiр у селi

Село… Чарує літній вечір.
Синіє радісно люпин,
Лунають голоси малечі
І апетитно пахне кмин.

Безмежний простір, тиша, спокій,
Звучить поезія в душі,
Тополі на горбі високі
Шукають у хмарках дощі.

Куди не кинеш оком - ніжність,
Півсон, затишшя на шляхах...
Така неописанна втішність,
У серці радість і в думках…

Небесна синь на видноколі…
Смачний, духмяний коровай...
Все для душі… Дарунок долі…
Живи, радій і споглядай…


Рецензии
Замечательная лирика!!!

Ролик Максим Иосифович   06.08.2021 08:07     Заявить о нарушении
Благодарю вас. Я учусь передавать свои впечатления и чувства в стихах на другом языке.

Галина Чехута   09.08.2021 10:10   Заявить о нарушении