Тепер я знаю, що таке кохання..

Тепер я знаю, що таке кохання,                Воно зі мною в серці кожну мить,                Кохання - камертон, налаштовує душу на щастя,                Душа ж від щастя піснею бренить,                Тепер я знаю, що таке кохання,                Кохання - жінка чарівна,                Зі мною у серці вона кожну мить,                Кохання - погляд щасливих очей,                Коли в рука в руці і  тіло все тремтить,                З коханням в мене виростають крила,             Ради кохання жінки,        варто в цьому світі жить..


Рецензии