Лiтня нiч

Ліс заснув, дрімає річка,
Світить місяць золотий,
Всюди тиша споконвічна
Рине в світ ліричних мрій.

Верби дивляться у води,
Не відводячи очей,
Чути вітру тихий подих
Із натружених грудей.

Після сонячної спеки
Спить спокійно вся земля.
Вабить погляд світ далекий,
Зачаровує зоря...


Рецензии