Псалом 20

1.   Псалмы Библейские.
               
Господи!
Твоєю силою цар веселиться,
Без міри він радіє спасінню Твоєму,
Ти дав йому, чого бажало серце,
І не відкинув прохання вуст його.

Ти зустрів благословіннями добра,
Поклав на голову із золота корону,
У Тебе він прохав,щоб дав життя,
Ти довголіття дав йому до скону.

В Твоїм спасінні бачим його славу,
Хвалу з величністю поклав Ти на нього,
Навіки дав Своє благословіння,
І радість сяяла з обличчя Твого.

Бо цар завжди на Господа в надії,
З милості Всевишнього не захитається,
Рука знайде ворогів, тих, що діють,
Всіх ненависників знайде правиця.

У гніві Своєму Господь зробить їх,
Наче піч вогняну і  вогонь зжере їх,
Господь вигубить їхній плід із землі,
І насіння знищить із синів людських.

Злі справи на Тебе вони протягли,
Замишляли злу думку, та здійснить не змогли,
Постав так, щоб їм стріли вціляли в лице,
А ми Тобі будем співати оце:

Піднесися, Господи, в силі Своїй,
Слава і хвала могутності Твоїй!


Рецензии