ДНИ

Автор: Р. Русев

Търся дни
да върна отминали,
да приютя спомени
оставени да отлежат.

Тук под липата
тръгват по пътя
и потъват в зелена трева,
няма стъпки след тях,
само небето е синьо.
По хълма,
вървят сред тревите
и няма връщане,
а след отминали дни
не остава пътека.


Рецензии