Мiй рiдний дiм

А де мій рідний дім?
Та там, де серцю тепло,
Де відчуває радощі душа.
Де не страшні ні грім,
Ні суховії степу,
Де річ знайома спогад воскреша.

Мій дім, де запах трав,
Де чай смачний і кава,
Де випічки вабливий аромат
І безліч різних страв,
І бесіда цікава,
І голос найрідніших онучат.

Мій рідний дім, де сміх,
Де найніжніший вечір,
Де захід, наче хвиль рожевих спів.
Там, де нема зловтіх,
Де обіймає плечі
Мелодія солодких дивних снів.


Рецензии