У Праз

 
У Вишеград удвох  зайти -
І дихання епох відчути,
Чиїсь слова, чиїсь світи,
Моління час і час спокути.
Обійми небу простягнуть,
Спостерігати  путь пташиний
Дивитись в очі, бачить суть
І пізнавати світ -  єдиним...
І листя дуба шепотять
Про вічну швидкоплинність вроди,
А я люблю тебе до п'ят,
Проти законів всіх природи.

Михайло Гуміров 27.07.2021


Рецензии