Абсурд

                Болгарский
                Мир и Люди



                А Б С У Р Д

                С абсурда Човекът
                не се примирява,
                но волно-неволно
                той го създава.
                Може би по природа
                така е орисан -
                в привидно безсмислие
                да търси смисъл.

                Ана  Величкова


Рецензии