Копнеж с аромат на л уоu бими цветя

Подари ми песен,
когато вали от очите ми.
Подари ми прегръдка ,
когато боля.
Подари ми небе,
където да сбъдвам мечтите си,
Подари ми нощ –
с аромат на любими цветя.
Подари ми честност,
по залез, с красотата на алени макове.
Подари ми море,
разбиващо самота.
Подари ми, думи… Моля те.
Все  ги чакам, на грешен перон,
... а тях ги няма, сякаш са дерайлирали влакове…
Просто думи...
Ненужни,
но често мечтани от всяка жена.


Рецензии