Тэма права ваду

Хоць дождж або снег ,навальнiца,
А мне ад пачуццяу не спiцца!
Хоць стукае дождж цi у небе вяселка
Цi пальмы растуць цi зяленая ёлка!

Празрыстыя думкi над намi
I ведаем што дзе казалi,
Гляджу на малюнак ,нi шкада нi ледзь..
Aдлюстраванне або цень?

Гляджу у калодзеж з вадою
На патылiццы зорка за мною??!!
Цi месяц свецiць або солнца там?
Увесь дзень спяваю я!

Са мною ты разам сам мною!
Малюю карцiну з табою!
I зоркi бачуць i Сава крычыць,
А шчастлiвы павiнны быць...


Рецензии