Толпы людей

                Болгарский
                Мир и Люди


                ТЪЛПЯТ СЕ ХОРА

                Мъдрец мъдреца само опознава,
                но колко рядко срещат се сега!
                Тълпят се хора и се разминават -
                забързана към тъмен бряг река.

                Ана  Величкова


Рецензии