I полетiла ластiвкою...

Життя згорнуло все минуле помаленьку
І зав'язало вузликом,
Як стара бабця копійки в хустинку.
І відпустило долю й думку,-
Лети  на всі чотири сторони.
І полетіла ластівкою,
Кружляли над бідою ворони.
Тужила над гніздом, над пусткою,
Знесилена присіла на даху.
Побачила,  не все ще втрачено ,
Та й ну гніздечко вити хутко.
В житті по-всякому буває, -
Десь забере і обдере до нитки,
Надії в друзки розламає,
А потім принесе новi пожитки,
Весна зігріє, й знову розквітаєш.


Рецензии