Поздравление с Крещением бел

Святое Хрышчэнне - Калядам прашчэнне.
Вялiкае свята - Вады асвяшчэнне.
Вада гэта мае таку уласцiвасць,
что нам надае сiлу моцную, жывасць,
Здароу'е мацуе i  лечыць хваробы,
а з цела змывае чалавечыя злобы.
Хрысцiяне святкуюць Iсуса хрышчэнне,
у святой Iарданi ад грахоу ачышчэнне.
Для кожнага с нас будзе зноуку магчымасць
адчуць на сябе лiтасць Бога i мiласць.


Рецензии